O nama

Tvrtka Branck d.o.o. je osnovana 1988. godine. Prva Branck kava proizvedena je malom i kapacitetima ograničenom prostoru. Kontinuitet kvalitete i prepoznatljivost na tržištu rezultirali su rastom branda, a time i povećanjem mogućnosti i kapaciteta. Osnovna poduzetnička ideja bila je da se potrošačima ponudi mješavina kave koja bi najbolje odgovarala tradicionalnoj aromi. Razvojem tvrtke, neprekidnim usavršavanjem proizvodnje, kontrolom kvalitete, te širenjem na druga područja značajno su povećani i proizvodni pogoni. Tako se počelo sa gradnjom novog proizvodnog pogona.

Ulaskom u novi pogon vodilo se računa o uvođenju najsuvremenije tehnologije za preradu kave te je cijeli proces automatiziran i vođen kompjuterski, što je osiguralo nadzor nad kvalitetom proizvoda. Nova pržionica puštena je u rad 2000. godine i jedna je od najsuvremenije opremljenih u BiH. Osim o izgradnji pogona vodilo se računa o čuvanju i oplemenjivanju okoliša. Branck Caffe asortiman čini svježe pržena i mljevena kava koju karakterizira punoća okusa i ugodna aroma. Svaki proizvod Branck caffe garantira kontinuiranu kvalitetu i doživljaj jedinstvenog mirisa i arome. Zbog jednostavne i tradicionalne recepture idealan je izbor za jutarnje buđenje, druženje s najmilijima ili omiljenu seriju ili film. Odlična je preporuka i za radnu atmosferu kao nezamjenjiv saveznik koncentraciji.

Savršenog je okusa jača ili slabija, ovisno o preferencijama, ali i s dodatkom mliječnih napitaka i šlaga. Branck caffe uvijek zadržava istu kvalitetu, isti ugođaj i isti užitak. A razlog tomu je činjenica da za proizvodnju kave vrhunske kvalitete Branck Caffe upotrebljavaju pomno odabrana zrna kave uzgojena u predjelima blagotvorne tropske klime. Pažljivim kombiniranjem zrna sirove kave iz različitih zemalja i kvalitetom prženja osigurava se bogatstvo okusa u svakoj šalici. Tvrtka Branck Caffe surađuje s uzgajivačima kave iz Brazila, Indije i Srednje Amerike. Zrna kave Arabica daju bogat, baršunast i aromatičan okus , a zrna kave Robusta stvaraju jači, oštriji okus s više gustoće.


Poznati okus vašeg doma